Kreativa kontor, konferens och coworking spaces

Välkomna till Mindpark Mölndal.

Samlingspunkt för små och stora företag

Under hösten 2024 öppnar Mindpark i MIMO. Här finns möjlighet att hyra enstaka skrivbordsplatser, små och stora kontorsrum, konferensrum och ytor för event. Vi fungerar även som reception för hela MIMO.

Mindpark – en del av MIMO

Mindpark är ett workspace med flexibla lösningar för kontor, konferens och coworking på MIMO i Mölndal. Vi är en samlingspunkt för många små och stora företag, fantastiska evenemang och inspirerande möten. Vi strävar efter att skapa den perfekta plattformen för idéer att växa, människor att mötas och utvecklas via kunskapsutbyte och lärande. Vi menar att kreativitet, entreprenörskap, kultur, teknik och spontan interaktion är det som genererar och påskyndar innovation.

I MIMO kommer vi erbjuda flexibla lösningar för kontor, möten och evenemang. Vi kommer ha ett café på bottenvåningen som serverar frukost, fika, lättare luncher och som förvandlas till en bar för after work och skönt jobbhäng under eftermiddagarna. Här kommer det finnas konferens- och mötesrum samt eventytor. Vi kommer kunna välkomna upp till 120+ gäster i vårt största konferensrum. 

Vi erbjuder kontor i varierande storlekar från 1 person upp till det större företaget som söker en flexibel kontorslösning för sina medarbetare. Vi erbjuder även skrivbordsplatser och drop-in lösningar. Med vår familjära, lekfulla och professionella inställning till mötet mellan människor kommer vi att facilitera och fungera som hela MIMO samlingsplats. Kom och häng hos oss!

Läs mer på mindpark.se

Intresseanmälan