Siemens flyttar till MIMO

NCC har tecknat avtal med Siemens om drygt 2 000 kvadratmeter kontorsyta i MIMO. Här får Siemens ett kontor med fokus på välmående och en inspirerande miljö för medarbetarna.

– Vi märker av ett mycket stort intresse för MIMO. Arbetsgivare idag behöver erbjuda sina anställda en inspirerande och funktionell arbetsmiljö som främjar välmående hos de enskilda medarbetarna. Det är precis denna miljö som Siemens kommer att få, och vi är glada att vi får välkomna dem till MIMO, säger Ola Hansson, NCC Property Development.

Siemens är ett teknikföretag med fokus på industri, infrastruktur, transport och sjukvård. Företaget har tecknat ett hyresavtal om drygt 2 000 kvadratmeter och beräknas tillträda sina lokaler sommaren 2026.

– Valet att flytta till lokaler MIMO ligger i linje med vår strategi att uppnå nettonoll CO2-utsläpp från våra kontor till 2030, samtidigt som lokalerna erbjuder ett attraktivt läge och tjänsteutbud. Vi tror att våra medarbetare, kunder och partner kommer att trivas, säger Michél Moussa, Head of Siemens Real Estate i Sverige och Nederländerna.

Andra hyresgäster som tecknat hyresavtal i MIMO den senaste tiden är bland annat Kappahl, Hertz och Absfront. Axfood, SATS och Mindpark är sedan tidigare klara hyresgäster och kommer att bidra till husets höga nivå av service.

MIMO distance

Andra intressanta nyheter