Svema flyttar sitt kontor till MIMO

NCC har tecknat hyresavtal med SveMa som flyttar sitt kontor till MIMO i Mölndal. Företaget flyttar in i en lokal om 480 kvadratmeter med tillträde i december 2024. MIMO ligger mitt i Mölndals innerstad som erbjuder småskaliga butiker, en modern galleria och kommunikationer lätt tillgängliga utanför dörren.

SveMa, ett företag som utför marknadsundersökningar, flyttar sitt kontor till MIMO i Mölndal. Lokalen de hyr är 480 kvadratmeter och är belägen på plan 17 utav 18. Företaget tillträder sina lokaler i december 2024.

– Vi har sökt ett kontor där vi kan skapa en framtidssäkrad arbetsplats för våra anställda. I MIMO har vi funnit detta, en fastighet som fokuserar på det mänskliga välmåendet i kombination med ett kollektivtrafiknära läge med all tänkbar service utanför dörren, säger Eva Norberg, VD på SveMa.

MIMO omfattar cirka 38 000 kvadratmeter bruttoareayta varav 32 000 kvadratmeter är uthyrningsbar yta. Projektet består av en befintlig byggnad som renoveras samt nybyggnation av två byggnader med 18 respektive 11 våningar, som inrymmer både kontor och service. Husen planeras att färdigställas under 2024. I MIMO är bland annat Axfood, SATS och Mindpark sedan tidigare klara hyresgäster.

– Vi märker av ett ökat intresse för vårt kontor MIMO i Mölndal. Vi är så glada att få välkomna SveMa till huset och till den fina arbetsmiljö som MIMO erbjuder, säger Ola Hansson, avdelningschef NCC Property Development.

MIMO är utvecklat enligt NCC:s MåBra-metod genom vilken man adderar värde till en fastighet baserat på dess unika förutsättningar. Det innebär bland annat att belysning, material, färg, ventilation, sociala utrymmen och andra delar av arbetsupplevelsen har utvärderats och anpassats för att människorna som kommer att vistas i huset ska trivas och må så bra som möjligt. I huset kommer det också finnas en träningsanläggning och hälsosamma matalternativ för att ytterligare stärka kontorets betydelse för medarbetarna. Husen byggs för att hållbarhetscertifieras enligt BREEAM-rankingen nivå Excellent.

Andra intressanta nyheter